Beveiliging Particulieren

Wilt u graag uw woning laten beveiligen door middel van het aanbrengen van een beveiligingssysteem? Prolectric kan u helpen! Wij zijn een erkend en ervaren beveiligingsbedrijf in de omgeving Heerhugowaard.

Het belang van een beveiligingssysteem

Het beveiligen van woningen is heel belangrijk. Door gebruik te maken van een beveiligingssysteem zorgt u ervoor dat u zich veilig en comfortabel voelt in uw huis. Wanneer u gebruik maakt van een beveiligingssysteem bent u er namelijk van verzekerd dat ongewenste bezoekers uw huis minder aantrekkelijk vinden. Tevens heeft u meer controle over wat er in en rondom uw huis gebeurd. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van camera’s kunt u bijvoorbeeld ten aller tijden op uw mobiel of computer zien wat er rondom uw huis gebeurd.

Een ervaren en erkend beveiligingsbedrijf

Prolectric is aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) en voldoet daarmee o.a. aan de wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus (WPBR). Dat wil zeggen dat ons bedrijf zich onderscheidt door vakmanschap en voldoet aan verschillende kwaliteitseisen. U bent er dus van verzekerd dat u een betrouwbaar en erkend beveiligingsbedrijf in de arm neemt!

Advies op maat

Denkt u erover na om een beveiligingssysteem te laten installeren in uw woning en wilt u weten wat voor opties u heeft? Prolectric geeft u advies op maat! Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het leveren en monteren van verschillende beveiligingssystemen. Wij helpen u graag bij het opstellen van een beveiligingsadvies naar aanleiding van uw wensen en budget.

Diverse beveiligingssystemen

Bent u er nog niet uit wat voor soort beveiligingssysteem u wilt laten installeren? Prolectric heeft ervaring met het installeren van verschillende beveiligingssystemen waaronder camera-, alarm– en intercomsystemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over beveiligingssystemen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons via 072 – 5822911. Heeft u al wat in gedachte en wilt u weten hoeveel het kost? Vraag direct een offerte aan!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Hieronder kunt u een keuze maken en staan enkele voorbeelden van wat wij doen.


Camerasysteemcode bediendeel touchscreen
CamerasysteemAlarmsysteemIntercomsysteem

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

4 months ago

Prolectric
In samenwerking met de enige echte @dutchperformante hebben we een unieke give away. Dit is de eerste keer dat er een sloep met motor wordt weggegeven terwijl alle sloepen zijn uitverkocht.😎🤙🤙Wil je ook je vrienden laten zweten van jaloezie en straks lekker chillen op het water kijk naar de vlog van @dutchperformante op YouTube en volg @seafit.nl op alles socials. (Deed je al natuurlijk 😁👍)Snel meer nieuws!!!!Ps..wat vinden jullie van de kleur van de Lambo van Chahid (Oros Elios)youtu.be/DamUuu2jrMk ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 years ago

Prolectric
Custom made project met weer een mooi eindresultaat 💪 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 years ago

Prolectric
Er worden nu veel eisen gesteld aan een streng deurbeleid.Met boetes voor winkeliers vanaf €4.000,- bij niet voldoen aan deze eisen en verplichtingen van de overheid.Winkels zonder beveiliging hebben nu beveiliging nodig, andere winkels hebben méér beveiliging nodig.Er mag 1 bezoeker per 10m2 naar binnen maar hoe is dit te monitoren?Wij hebben de technische oplossingen voor winkeliers, kinderdagverblijven en andere bedrijven.Dit bespaart aanzienlijk op uw beveiliging en uw personeel kan weer de zaken oppakken waar deze voor is aangenomen.#retail #RETAILERS #ondernemers #bedrijven #covid19 #samensterker #coronavirus #staysafe #socialdistancing #innovatie ... See MoreSee Less
View on Facebook