Camerabeveiliging

Dome cameraProlectric is expert op het gebied van beveiligings- en elektrotechnische installaties. Wij werken daarom uit het oogpunt van veiligheid. Op deze manier streven wij er naar uw huis of bedrijfspand zo te beveiligen dat deze alleen toegankelijk is en blijft voor de eigenaar. Dit doen wij door een groot aantal middelen ter beveiliging van uw pand te bieden waarvan camerabeveiliging er een is. Een pand dat zich buiten uw zicht bevindt kunt u immers nooit met eigen ogen bewaken, in tegenstelling tot camerabeveiliging. Prolectric is een erkend elektrotechnisch bedrijf die over de knowhow beschikt om zowel particulieren als bedrijven te voorzien van efficiënte camera systemen. Graag vertellen wij u meer over wat wij voor u kunnen betekenen!

Assortiment van Prolectric

U heeft het recht om te weten wat zich afspeelt in en rondom uw huis of bedrijfspand. Prolectric beschikt over camerabeveiliging die het mogelijk maken op een efficiënte en simpele manier camera beelden te bekijken. Daarvoor bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een app installeren, maar heeft u ook op andere apparaten toegang tot de beelden. Prolectric biedt een breed scala aan camera’s die tegemoet komen aan uw wensen. Zo bieden wij onder andere camera’s die u van afstand kunt draaien maar ook bieden wij simpelere camera’s die zich enkel op een punt richten. Om een geschikte camera te kiezen kunt u zich door ons laten adviseren. Daarnaast helpen wij u ook bij het kiezen van een geschikte plek, om er zo zeker van te zijn dat een zo groot mogelijk deel van de omgeving zichtbaar is.

Waarom kiezen voor Prolectric?

Er zijn een paar redenen om de beveiliging van uw pand toe te vertrouwen aan Prolectric. Wij bieden een installatie die uw huis of bedrijfspand zo beveiligt dat u voldoende inzicht kan houden op de dingen die in de buurt van uw pand gebeuren, ongeacht op welke locatie u zich bevindt. Onze monteurs hebben onder andere de diploma’s Monteur Beveiligingsinstallaties en ook beschikken zij over een VCA certificaat. Daardoor garanderen wij u dat wij mensen inschakelen die kennis hebben van hun vak en uw pand optimaal kunnen beveiligen.

Meer te weten komen over onze dienstverlening?

Heeft u interesse in de camerabeveiliging van Prolectric? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal deze nader bekijken en een voorstel doen dat tegemoet komt aan uw wensen. Wanneer u nog vragen heeft m.b.t. onze dienstverlening verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig middels het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

1 years ago

Prolectric
Vorige week is Tim begonnen bij ons met de leukste baan in de Elektrotechniek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Hybride camerasysteem! De bestaande analoge camera’s functioneren nog. Maar met deze oplossing is onze klant voorbereid op de toekomst. Wij maken alles klaar in onze werkplaats. Na een grondige kwaliteitscheck wordt deze recorder geïnstalleerd op locatie. #retail #camerasysteem #beveiligingscamera #prolectric ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Heeft u een certificaat nodig voor de verzekering? Of een gecertificeerd beveiligingssysteem in uw pand? #erkend beveiligingsbedrijf #alarmsystemen#beveiligingsbedrijf#veiligheid ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
View on Facebook