Camerasysteem bedrijfspand

Altijd en overal willen weten wat er om uw bedrijfspand heen gebeurd? Of wilt u terugkijken wie er rond uw pand is geweest? Dat kan met een camerasysteem voor een bedrijfspand van Prolectric!

Camerasysteem van Prolectric

Bent u vaak weg van uw bedrijfspand omdat u een afspraak heeft? En wilt u in die tijd graag weten wat er rond uw pand gebeurd? Dan is een camerasysteem voor een bedrijfspand precies wat u zoekt! Onze camera’s zijn uit te lezen met gebruik van een app. Hierdoor kunt u op elk moment checken wie er rondom uw bedrijfspand is.

Installatie van een camerasysteem

Een camerasysteem is gemakkelijk te installeren. Het systeem of de camera wordt met behulp van UTP-bekabeling aangesloten op uw netwerk. Zo heeft u binnen een dag een volledig functioneel camerasysteem!

Camera van een afstand bijdraaien

Wilt u een camera die u vanaf afstand kunt laten bijdraaien? Of hebt u liever een eenvoudige en niet te dure camera zodat u tijdens afspraken nog even kunt kijken of alles nog bij het oude is? Bij Prolectric heeft u de keuze uit verschillende soorten camera’s. Bent u er nog niet zeker van wat voor soort camera het beste aansluit op uw wensen? Wij adviseren u graag om te kijken welk systeem het beste bij uw situatie past.

Locatie bepalen

Wilt u graag uw bedrijfspand rondom laten beveiligen door middel van camera’s? Bij Prolectric assisteren wij u niet alleen bij het vinden van het juiste systeem maar kunnen wij u ook helpen bij het bepalen van de optimale locatie voor uw camera’s. Zijn we het eens over de locaties? Dan zorgen wij dat ze volledig aangesloten en geïnstalleerd worden! Zo kunt u gelijk dezelfde dag gebruik maken van uw nieuwe camera of camerasysteem.

Interesse?

Wilt u graag advies? Neem dan contact op om een adviesgesprek aan te vragen. Gelijk weten wat het kost? U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

PTZ camera met infrarood

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

1 years ago

Prolectric
Vorige week is Tim begonnen bij ons met de leukste baan in de Elektrotechniek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Hybride camerasysteem! De bestaande analoge camera’s functioneren nog. Maar met deze oplossing is onze klant voorbereid op de toekomst. Wij maken alles klaar in onze werkplaats. Na een grondige kwaliteitscheck wordt deze recorder geïnstalleerd op locatie. #retail #camerasysteem #beveiligingscamera #prolectric ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Heeft u een certificaat nodig voor de verzekering? Of een gecertificeerd beveiligingssysteem in uw pand? #erkend beveiligingsbedrijf #alarmsystemen#beveiligingsbedrijf#veiligheid ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
View on Facebook