Beveiliging Bedrijven

Wilt u graag uw bedrijfspand laten beveiligen door middel van het aanbrengen van een beveiligingssysteem? Prolectric kan u helpen! Wij zijn een erkend en ervaren beveiligingsbedrijf in de omgeving Heerhugowaard.

Het belang van een beveiligingssysteem voor uw bedrijfspand

Het beveiligen van uw bedrijfspand is heel belangrijk. Het brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt u ervoor dat u zich veilig en comfortabel voelt in uw bedrijfspand. Wanneer u gebruik maakt van een beveiligingssysteem bent u er namelijk van verzekerd dat ongewenste bezoekers uw bedrijfspand minder aantrekkelijk vinden. Tevens heeft u meer controle over wat er in en rondom uw pand gebeurd. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van camera’s kunt u bijvoorbeeld te allen tijde op uw mobiel of computer zien wat er rondom uw pand gebeurd.

Een ervaren en erkend beveiligingsbedrijf

Prolectric is aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) en voldoet daarmee o.a. aan de wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus (WPBR). Dat wil zeggen dat ons bedrijf zich onderscheidt door vakmanschap en voldoet aan verschillende kwaliteitseisen. U bent er dus van verzekerd dat u een betrouwbaar en erkend beveiligingsbedrijf in de arm neemt!

Advies op maat

Denkt u erover na om een beveiligingssysteem te laten installeren in uw bedrijfspand en wilt u weten wat voor opties u heeft? Prolectric geeft u advies op maat! Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het leveren en monteren van verschillende beveiligingssystemen, waaronder alarmsystemen, camerasystemen, intercomsystemen en domotica. Wij helpen u graag bij het opstellen van een beveiligingsadvies naar aanleiding van uw wensen en budget.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over beveiligingssystemen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons via 072 – 5822911. Heeft u al wat in gedachte en wilt u weten hoeveel het kost? Vraag direct een offerte aan!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Hieronder kunt u een keuze maken en staan enkele voorbeelden van wat wij doen.


Camerasysteemcode bediendeel touchscreen
CamerasysteemAlarmsysteemIntercomsysteem

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

1 years ago

Prolectric
Vorige week is Tim begonnen bij ons met de leukste baan in de Elektrotechniek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Hybride camerasysteem! De bestaande analoge camera’s functioneren nog. Maar met deze oplossing is onze klant voorbereid op de toekomst. Wij maken alles klaar in onze werkplaats. Na een grondige kwaliteitscheck wordt deze recorder geïnstalleerd op locatie. #retail #camerasysteem #beveiligingscamera #prolectric ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Heeft u een certificaat nodig voor de verzekering? Of een gecertificeerd beveiligingssysteem in uw pand? #erkend beveiligingsbedrijf #alarmsystemen#beveiligingsbedrijf#veiligheid ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
View on Facebook