Intercomsysteem bedrijfspand

Bent u op zoek naar een intercomsysteem voor het beveiligen van uw bedrijfspand? Dat kan met een intercomsysteem van Prolectric! 

Voordelen van een intercomsysteem voor uw bedrijfspand

Een intercomsysteem is een belangrijke schakel in de beveiliging van een pand en kan op verschillende gebieden worden toegepast. Wanneer er verschillende mensen in een gebouw zitten biedt een intercomsysteem een uitkomst. Ook voor uw bedrijfspand komt een intercom van pas! De bezoeker drukt op de bel van uw pand waarna u kunt zien om wie het gaat. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om deze persoon toegang te geven of niet. Hierdoor zorgt een intercomsysteem niet alleen voor gemak, maar geeft het u en uw medewerkers ook een gevoel van veiligheid.

Installatie van een intercomsysteem

Prolectric is gespecialiseerd in het leveren en/of aanleggen van een intercomsysteem. We hebben ruime ervaring met de aanleg van diverse intercomsystemen. Zo hebben wij een standaard intercom die bestaat uit een buitenpost en een binnenpost. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om deze uit te breiden. Zo hebben wij ook systemen met camera. Hierdoor kan er videoverbinding gemaakt worden met de bezoeker van uw bedrijfspand. Tot slot zijn er ook draadloze intercomsystemen. Hiervoor hoeft geen bekabeling voor aangelegd te worden, omdat deze werkt via uw telefoon.

Uw partner in beveiliging

Bij Prolectric helpen wij u graag bij het bedenken, ontwerpen en plannen van de beveiliging van uw bedrijfspand pand. Wij kijken hierbij naar diverse maatregelen die naadloos op uw wensen en/of levensstijl aansluiten. Zo bieden wij naast een intercomsysteem ook een alarmsysteem of een camerasysteem voor bedrijfspanden.

Prolectric biedt u het juiste systeem, volledig geprogrammeerd en/of geïnstalleerd. Zo zorgen wij er voor dat uw bedrijfspand optimaal beveiligd is. Dat is de kwaliteit van Prolectric!

Heeft u interesse in een intercomsysteem voor uw bedrijfspand?

Wilt u meer weten over een intercomsysteem? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken op 072 5822911 of een mail sturen naar info@prolectric.nl. Bent u benieuwd naar de kosten of wilt u direct een intercomsysteem bestellen? Vraag dan een offerte aan!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

messing paneel intercom video intercom intercom video monitor

 

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

3 months ago

Prolectric
In samenwerking met de enige echte @dutchperformante hebben we een unieke give away. Dit is de eerste keer dat er een sloep met motor wordt weggegeven terwijl alle sloepen zijn uitverkocht.😎🤙🤙Wil je ook je vrienden laten zweten van jaloezie en straks lekker chillen op het water kijk naar de vlog van @dutchperformante op YouTube en volg @seafit.nl op alles socials. (Deed je al natuurlijk 😁👍)Snel meer nieuws!!!!Ps..wat vinden jullie van de kleur van de Lambo van Chahid (Oros Elios)youtu.be/DamUuu2jrMk ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 years ago

Prolectric
Custom made project met weer een mooi eindresultaat 💪 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 years ago

Prolectric
Er worden nu veel eisen gesteld aan een streng deurbeleid.Met boetes voor winkeliers vanaf €4.000,- bij niet voldoen aan deze eisen en verplichtingen van de overheid.Winkels zonder beveiliging hebben nu beveiliging nodig, andere winkels hebben méér beveiliging nodig.Er mag 1 bezoeker per 10m2 naar binnen maar hoe is dit te monitoren?Wij hebben de technische oplossingen voor winkeliers, kinderdagverblijven en andere bedrijven.Dit bespaart aanzienlijk op uw beveiliging en uw personeel kan weer de zaken oppakken waar deze voor is aangenomen.#retail #retailers #ondernemers #bedrijven #COVID19 #samensterker #coronavirus #staysafe #socialdistancing #innovatie ... See MoreSee Less
View on Facebook