Domotica systeem bedrijfspand

Bent u op zoek naar een domotica systeem voor gemak en veiligheid van uw bedrijfspand? Dan bent u bij Prolectric aan het juiste adres! Wij hebben diverse domotica systemen en zijn erkende dealers van deze merken. Omdat ieder systeem zijn eigen uitdagingen kent en afhankelijk zijn van uw situatie geven wij u altijd een persoonlijk advies. 

Het juiste domotica systeem voor u

Domotica is de verzamelnaam voor woonhuisautomatisering. Echter zijn er ook vele mogelijkheden voor het gebruik van een domotica systeem in een bedrijfspand. Denk hierbij aan het hek dat automatisch opengaat, de lichten in uw pand die vanzelf aanspringen, de airconditioning of verwarming die automatisch aangaat en nog veel meer! Kiest u voor domotica voor uw bedrijfspand, dan kiest u dus voor gemak en veiligheid.

Componenten van een domotica systeem

Een domotica systeem bestaat uit een server, welke verbonden wordt met internet en de overige componenten in de installatie aanstuurt. Zo kunt u zowel vanuit uw bedrijfspand, maar ook vanaf iedere andere locatie in de wereld met uw smartphone, tablet of pc de installatie aansturen. Tevens kan het systeem zo ingericht worden dat bijv. de verlichting in uw bedrijfspand aangaat op het moment dat de eerste werknemer begint en weer uitgaan wanneer de laatste werknemer het bedrijfspand verlaat.

Andere beveiligingsmaatregelen koppelen

Ook kunnen diverse systemen gekoppeld worden aan uw domotica systeem. Denk hierbij aan een alarmsysteem welke bij inschakeling het licht automatisch uitschakelt. Ook een camerasysteem kan bij een detectie worden gekoppeld en wanneer u bij uw bedrijfspand arriveert de verlichting schakelen. Al met al, de mogelijkheden zijn eindeloos en Prolectric kan u hierbij helpen.

Overige functies

Ook Energiebesparing is een mooie feature in een domotica systeem. Door het verbruik te monitoren op je touchscreen, tablet of smartphone kun je exact zien waar de gevraagde energie heen gaat en wanneer. Zo bent u altijd op de hoogte van uw energiegebruik.

Meer weten?

Wilt u weten of een domotica systeem goed bij uw situatie past? Of wilt u weten welk systeem het beste bij de wensen en eisen van u en andere werknemers past? Laat u door ons informeren om tot een juiste beslissing te komen! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 072 5822911.

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

10 months ago

Prolectric

Custom made project met weer een mooi eindresultaat 💪 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Prolectric

Er worden nu veel eisen gesteld aan een streng deurbeleid.
Met boetes voor winkeliers vanaf €4.000,- bij niet voldoen aan deze eisen en verplichtingen van de overheid.

Winkels zonder beveiliging hebben nu beveiliging nodig, andere winkels hebben méér beveiliging nodig.
Er mag 1 bezoeker per 10m2 naar binnen maar hoe is dit te monitoren?

Wij hebben de technische oplossingen voor winkeliers, kinderdagverblijven en andere bedrijven.
Dit bespaart aanzienlijk op uw beveiliging en uw personeel kan weer de zaken oppakken waar deze voor is aangenomen.

#retail #retailers #ondernemers #bedrijven #COVID19 #samensterker #coronavirus #staysafe #socialdistancing #innovatie
... See MoreSee Less

View on Facebook