Domotica systeem

Domotica is de verzamelnaam voor woonhuisautomatisering. Er is een wildgroei ontstaan van diverse merken en systemen. Wij leggen diverse domotica systemen aan, ieder systeem kent zijn uitdagingen en zijn in principe afhankelijk van uw situatie.

Het juiste domotica systeem voor u

Om tot een juist systeem te komen bespreken we met u de wensen waar het systeem aan moet voldoen. Wij zijn erkend JUNG Enet en Niko Home Control dealer. Waar Enet uitermate geschikt is voor de bestaande installaties is Niko Home Control perfect voor nieuwe installaties.

Componenten van een domotica systeem

Een domotica systeem bestaat uit een server, welke verbonden wordt met internet en de overige componenten in de installatie aanstuurt. Zo kunt u thuis maar ook vanaf iedere andere locatie in de wereld met uw smartphone, tablet of pc de installatie aansturen. Tevens kan het systeem zo ingericht worden dat bijv. de tuinverlichting automatisch aangaat wanneer het begint te schemeren of donker wordt en weer uitgaan als de zon opkomt. Uw jaloezieën kunnen automatisch dichtgaan in een bepaalde scene of tijdstip.

Andere beveiligingsmaatregelen koppelen

Ook kunnen diverse systemen gekoppeld worden aan uw domotica systeem. Denk hierbij aan een alarmsysteem welke bij inschakeling het licht automatisch uitschakelt en inschakelt bij de uitschakeling van het systeem of bij een alarmmelding. Ook het camerasysteem kan bij een detectie worden gekoppeld en bij aankomst van uw oprit de verlichting schakelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Overige functies

Ook Energiebesparing is een mooie feature in een domotica systeem. Door het verbruik te monitoren op je touchscreen, tablet of smartphone kun je exact zien waar de gevraagde energie heen gaat en wanneer. Zo bent u altijd op de hoogte van uw energiegebruik.

Meer weten?

Wilt u weten of een domotica systeem goed bij uw situatie past? Of wilt u weten welk systeem het beste bij de wensen en eisen van u en andere belanghebbenden past? Laat u door ons informeren om tot een juiste beslissing te komen! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 072 5822911.

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

1 years ago

Prolectric
Vorige week is Tim begonnen bij ons met de leukste baan in de Elektrotechniek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Hybride camerasysteem! De bestaande analoge camera’s functioneren nog. Maar met deze oplossing is onze klant voorbereid op de toekomst. Wij maken alles klaar in onze werkplaats. Na een grondige kwaliteitscheck wordt deze recorder geïnstalleerd op locatie. #retail #camerasysteem #beveiligingscamera #prolectric ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Heeft u een certificaat nodig voor de verzekering? Of een gecertificeerd beveiligingssysteem in uw pand? #erkend beveiligingsbedrijf #alarmsystemen#beveiligingsbedrijf#veiligheid ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
View on Facebook