Domotica systeem

Domotica is de verzamelnaam voor woonhuisautomatisering. Er is een wildgroei ontstaan van diverse merken en systemen. Wij leggen diverse domotica systemen aan, ieder systeem kent zijn uitdagingen en zijn in principe afhankelijk van uw situatie.

Het juiste domotica systeem voor u

Om tot een juist systeem te komen bespreken we met u de wensen waar het systeem aan moet voldoen. Wij zijn erkend JUNG Enet en Niko Home Control dealer. Waar Enet uitermate geschikt is voor de bestaande installaties is Niko Home Control perfect voor nieuwe installaties.

Componenten van een domotica systeem

Een domotica systeem bestaat uit een server, welke verbonden wordt met internet en de overige componenten in de installatie aanstuurt. Zo kunt u thuis maar ook vanaf iedere andere locatie in de wereld met uw smartphone, tablet of pc de installatie aansturen. Tevens kan het systeem zo ingericht worden dat bijv. de tuinverlichting automatisch aangaat wanneer het begint te schemeren of donker wordt en weer uitgaan als de zon opkomt. Uw jaloezieën kunnen automatisch dichtgaan in een bepaalde scene of tijdstip.

Andere beveiligingsmaatregelen koppelen

Ook kunnen diverse systemen gekoppeld worden aan uw domotica systeem. Denk hierbij aan een alarmsysteem welke bij inschakeling het licht automatisch uitschakelt en inschakelt bij de uitschakeling van het systeem of bij een alarmmelding. Ook het camerasysteem kan bij een detectie worden gekoppeld en bij aankomst van uw oprit de verlichting schakelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Overige functies

Ook Energiebesparing is een mooie feature in een domotica systeem. Door het verbruik te monitoren op je touchscreen, tablet of smartphone kun je exact zien waar de gevraagde energie heen gaat en wanneer. Zo bent u altijd op de hoogte van uw energiegebruik.

Meer weten?

Wilt u weten of een domotica systeem goed bij uw situatie past? Of wilt u weten welk systeem het beste bij de wensen en eisen van u en andere belanghebbenden past? Laat u door ons informeren om tot een juiste beslissing te komen! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar 072 5822911.

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

3 months ago

Prolectric
In samenwerking met de enige echte @dutchperformante hebben we een unieke give away. Dit is de eerste keer dat er een sloep met motor wordt weggegeven terwijl alle sloepen zijn uitverkocht.😎🤙🤙Wil je ook je vrienden laten zweten van jaloezie en straks lekker chillen op het water kijk naar de vlog van @dutchperformante op YouTube en volg @seafit.nl op alles socials. (Deed je al natuurlijk 😁👍)Snel meer nieuws!!!!Ps..wat vinden jullie van de kleur van de Lambo van Chahid (Oros Elios)youtu.be/DamUuu2jrMk ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 years ago

Prolectric
Custom made project met weer een mooi eindresultaat 💪 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 years ago

Prolectric
Er worden nu veel eisen gesteld aan een streng deurbeleid.Met boetes voor winkeliers vanaf €4.000,- bij niet voldoen aan deze eisen en verplichtingen van de overheid.Winkels zonder beveiliging hebben nu beveiliging nodig, andere winkels hebben méér beveiliging nodig.Er mag 1 bezoeker per 10m2 naar binnen maar hoe is dit te monitoren?Wij hebben de technische oplossingen voor winkeliers, kinderdagverblijven en andere bedrijven.Dit bespaart aanzienlijk op uw beveiliging en uw personeel kan weer de zaken oppakken waar deze voor is aangenomen.#retail #retailers #ondernemers #bedrijven #COVID19 #samensterker #coronavirus #staysafe #socialdistancing #innovatie ... See MoreSee Less
View on Facebook