Camerasysteem

Altijd en overal willen weten wat er om uw woning gebeurd? Of terug kijken wie er rond uw huis is geweest? Dat kan met een camera of een camerasysteem van Prolectric!

Terugkijken op afstand

Bent u vaak weg van huis en wilt u te allen tijde kunnen kijken wie er voor uw deur staat? Of wilt u terug kunnen kijken wat er op een bepaald tijdstip bij uw woning gebeurd is? Dan kunt u dit eenvoudig doen met een camerasysteem van Prolectric! Onze camera’s zijn namelijk uit te lezen met gebruik van een app. Wanneer u deze app op uw telefoon of ander apparaat zet heeft u altijd direct inzicht in wat er in uw directe omgeving gebeurd.

Gemakkelijk te installeren

Een camerasysteem of enkele camera is gemakkelijk te installeren. Het systeem of de camera wordt met behulp van UTP-bekabeling aangesloten op uw netwerk. Zo heeft u binnen een dag een volledig functioneel camerasysteem!

Verschillende soorten camera’s

Wilt u een camera die u vanaf afstand kunt laten bijdraaien? Of hebt u liever een eenvoudige en niet te dure camera zodat u op vakantie nog even kunt kijken of alles nog bij het oude is? Bij Prolectric heeft u de keuze uit verschillende soorten camera’s. Bent u er nog niet zeker van wat voor soort camera het beste aansluit op uw wensen? Wij adviseren u graag om te kijken welk systeem het beste bij uw situatie past.

Camerasystemen voor bedrijven

Wilt u graag uw huis rondom laten beveiligen door middel van camera’s? Bij Prolectric assisteren wij u niet alleen bij het vinden van het juiste systeem maar kunnen wij u ook helpen bij het bepalen van de optimale locatie voor uw camera’s. Zijn we het eens over de locaties? Dan zorgen wij dat ze volledig aangesloten en geïnstalleerd worden! Zo kunt u gelijk dezelfde dag gebruik maken van uw nieuwe camera of camerasysteem.

Interesse?

Wilt u graag advies? Neem dan contact op om een adviesgesprek aan te vragen. Gelijk weten wat het kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

PTZ camera met infraroodEXIR Bullet Camera

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

1 years ago

Prolectric
Vorige week is Tim begonnen bij ons met de leukste baan in de Elektrotechniek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Hybride camerasysteem! De bestaande analoge camera’s functioneren nog. Maar met deze oplossing is onze klant voorbereid op de toekomst. Wij maken alles klaar in onze werkplaats. Na een grondige kwaliteitscheck wordt deze recorder geïnstalleerd op locatie. #retail #camerasysteem #beveiligingscamera #prolectric ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Heeft u een certificaat nodig voor de verzekering? Of een gecertificeerd beveiligingssysteem in uw pand? #erkend beveiligingsbedrijf #alarmsystemen#beveiligingsbedrijf#veiligheid ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
View on Facebook