Prolectric

Alarmsysteem

Bent u op zoek naar een goede manier om uw huis te beveiligen? Dat kan met een alarmsysteem van Prolectric!

Voordelen van een alarmsysteem

Een alarmsysteem wordt in eerste instantie gebruikt om het voor inbrekers minder aantrekkelijk te maken om bij uw woning in te breken. Een alarmsysteem zorgt er dus voor dat u minder kans heeft op inbraak. Een ander bijkomend voordeel is dat er een aantal verzekeraars zijn die u korting op uw inboedelverzekering geven omdat er door het installeren van alarmsystemen minder kans is op schade of diefstal als gevolg van een inbraak. Met een alarmsysteem van Prolectric kunt u dus niet alleen zorgen dat u en uw spullen goed beveiligd zijn, maar ook nog eens geld besparen op uw verzekering!

Het juiste systeem voor uw situatie

Een alarmsysteem is eenvoudig aan te brengen, maar toch zijn er wel een aantal richtlijnen voor een juiste beveiliging. Zo dient het alarmsysteem en zijn componenten juist te zijn geprojecteerd.

Wanneer u dit niet goed laat doen kan het zo zijn dat ongewenste gasten alsnog ongemerkt binnen kunnen komen. Daarnaast moet men tijdens het plaatsen rekening houden met het risico en de plaatsen van attractieve zaken en goederen. Om te zorgen dat er juiste projectering en risico-inventarisatie plaatsvindt, dient er vooraf een beveiligingsplan te worden gemaakt. De uitgangspunten van het beveiligingssysteem worden vastgelegd in een programma van eisen. Door rekening te houden met dit plan van eisen zorgt Prolectric ervoor dat alles van waarde binnen uw woning zo goed mogelijk beveiligd wordt.

alarmsysteemalarmsysteem

Uw partner in beveiliging

Bij Prolectric helpen wij u graag bij het bedenken, ontwerpen en plannen van de beveiliging van uw woning. Wij kijken hierbij naar diverse maatregelen die naadloos op uw wensen en/of levensstijl aansluiten.

Prolectric biedt u het juiste alarmsysteem, volledig geprogrammeerd en/of geïnstalleerd. Zo zorgen wij er voor dat uw woning optimaal beveiligd is. Dat is de kwaliteit van Prolectric!

Meer weten over alarmsystemen van Prolectric?

Neem gerust contact met ons op. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!