Prolectric

Voordeur camera

Vraagt u zich af of u een camera bij de voordeur mag hangen? Ter beveiliging van uw pand is het noodzaak om enige mate van controle uit te kunnen voeren. Wanneer u niet thuis bent kunt u zelf niet over uw woning waken, en kan een beveiligingscamera deze rol van u overnemen. Naast risico op inbraak heerst ook het gevaar dat u opgelicht wordt door bijvoorbeeld nep-postbodes, of zijn er andere trucs waarmee men probeert uw geld afhandig te maken. Op dat moment kan het echter zo zijn dat u niet in staat bent om hierdoorheen te prikken. Graag informeren we u over hetgeen een beveiligingscamera voor u kan betekenen en wanneer deze is toegestaan.

Welke mogelijkheden biedt een beveiligingscamera voor thuis?

Aan het hangen van een camera bij de voordeur zijn ondanks wetten m.b.t. privacy weinig regels aan verbonden. De wet vereist enkel een duidelijke aankondiging door een bordje bij de deur te plaatsen om aan te geven dat er een beveiligingscamera aanwezig is. I.c.m. met de grenzeloze opties van het product zelf worden particulieren om die reden niet beperkt in het beveiligen van haar huis. Tot de mogelijkheden behoren onder andere het terugkijken op afstand en het bijdraaien van de camera op afstand. Dit kan eenvoudig door middel van een app op uw telefoon, maar ook via bijvoorbeeld uw laptop.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een voordeur camera?

Wij raden u aan om bij de aanschaf van een voordeur camera rekening te houden met een aantal factoren. Een beveiligingscamera draait 24/7 en dient daarom voor kwalitatieve avondbeelden over een infrarood functie te beschikken. Ook de beeldkwaliteit dient van goede kwaliteit te zijn, wilt u bruikbaar beeldmateriaal op kunnen leveren. Prolectric biedt het merk Hikvision aan, welke met kop en schouders boven de concurrenten uitsteekt op gebied van camerabeveiliging. Deze slagen erin om te voldoen aan de genoemde eisen en weet ook een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Prolectric is een erkend beveiligingsbedrijf en kan u daarom adviseren op gebied van zowel aanschaf als correcte installatie, en neemt deze ook graag voor u uit handen!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de diensten van Prolectric? Graag staan wij voor u klaar! Wij verzoeken u dan ook om contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier, waar u tevens terecht kan voor het aanvragen van een offerte. Na het formulier ingevuld te hebben en opgestuurd streven wij er naar om z.s.m. contact met u op te nemen!