Elektricien in Heerhugowaard

Het moment waarop u een elektricien inschakelt verschilt. Heeft u enige kennis over de verdeling van uw groepenkast? Dan is de kans kleiner dat wij langs hoeven te komen, tenzij u een product aanschaft die veel stroom verbruikt. De groepenkast moet hier dan eventueel op aangepast worden. Wanneer u geen idee heeft wat er allemaal gebeurd achter de deur van de meterkast, heeft u grote kans op kortsluiting. Na kortsluiting is een elektricien in Heerhugowaard geheid nodig, die het aantal groepen uit kan breiden zodat de verdeling in evenwicht is. Om de elektrotechniek binnen uw huis up-to-date te houden schakelt u een professionele elektricien van Prolectric in!

Elektricien in Heerhugowaard om groepenkast te vervangen

De groepenkast bevindt zich in de meterkast en van daaruit kunnen alle problemen m.b.t. de elektra opgelost worden. De groepenkast bestaan uit groepen die op een elektriciteit staan aangesloten. Op zijn beurt vormt een stopcontact de elektrische verbinding tussen uw elektronische apparaten en de groepen. Een vereiste om de elektriciteit naar behoren te laten werken is dat er een juiste verdeling is. De elektronische apparaten mogen het maximale vermogen op één elektriciteitsgroep niet overschrijden. Let hier vooral op wanneer u apparaten aanschaft met een hoger vermogen dan 2000 Watt. Deze vereisen namelijk een aparte groep. Behalve dit plaatsen wij tevens aardlekschakelaars, krachtstroomapparatuur, verplaatsbare leidingen en verdeelkasten.

Prolectric is erkend JUNG Enet en Niko Home Control dealer

Niet alleen behoort capaciteitsvergroting, maar ook domotica tot het vakgebied van een elektricien! Domotica is de verzamelnaam voor woonhuisautomatisering en vergroot het gemak binnenshuis op gebied van aansturing van elektronische apparaten. Het is een slim systeem dat bijvoorbeeld dingen als verlichting automatisch aanzet wanneer er onvoldoende licht is. Wij raden u aan een elektricien in Heerhugowaard in te schakelen die weet wat hij doet. Prolectric heeft een breed vakgebied en kan u voorzien in de behoefte naar gemak en veiligheid binnen uw woning of bedrijfspand.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de dienstverlening van Prolectric? Graag verzoeken wij u dan om of een offerte aan te vragen of indien u vragen heeft een mail te sturen naar info@prolectric.nl. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

6 days ago

Prolectric
In samenwerking met de enige echte @dutchperformante hebben we een unieke give away. Dit is de eerste keer dat er een sloep met motor wordt weggegeven terwijl alle sloepen zijn uitverkocht.😎🤙🤙Wil je ook je vrienden laten zweten van jaloezie en straks lekker chillen op het water kijk naar de vlog van @dutchperformante op YouTube en volg @seafit.nl op alles socials. (Deed je al natuurlijk 😁👍)Snel meer nieuws!!!!Ps..wat vinden jullie van de kleur van de Lambo van Chahid (Oros Elios)youtu.be/DamUuu2jrMk ... See MoreSee Less
View on Facebook

11 months ago

Prolectric
Custom made project met weer een mooi eindresultaat 💪 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 years ago

Prolectric
Er worden nu veel eisen gesteld aan een streng deurbeleid.Met boetes voor winkeliers vanaf €4.000,- bij niet voldoen aan deze eisen en verplichtingen van de overheid.Winkels zonder beveiliging hebben nu beveiliging nodig, andere winkels hebben méér beveiliging nodig.Er mag 1 bezoeker per 10m2 naar binnen maar hoe is dit te monitoren?Wij hebben de technische oplossingen voor winkeliers, kinderdagverblijven en andere bedrijven.Dit bespaart aanzienlijk op uw beveiliging en uw personeel kan weer de zaken oppakken waar deze voor is aangenomen.#retail #retailers #ondernemers #bedrijven #COVID19 #samensterker #coronavirus #staysafe #socialdistancing #innovatie ... See MoreSee Less
View on Facebook