Elektra aanleggen in huis

Wilt u een bedrijf in de arm nemen dat gespecialiseerd is in het aanleggen van elektra in huis? Prolectric heeft jarenlange ervaring met het leveren en installeren van elektrotechnische installaties!

Elektra aanleggen bij u in huis

Wilt u graag nieuwe lampen laten ophangen of bijvoorbeeld uw groepenkast uitbreiden? Dan is het belangrijk om dit door een specialist te laten doen. U kunt het natuurlijk ook zelf uitvoeren, maar dit kan wel de nodige risico’s met zich mee brengen. Wanneer een verbinding ‘fout’ is kan er namelijk kortsluiting ontstaan. Ook wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan werken met verouderde bekabeling kan dit een risico vormen. Bij verouderde bekabeling kunnen er namelijk scheurtjes in de isolatie van de kabel zitten. Wanneer dit het geval is heeft u meer risico op kortsluiting met brand als gevolg. Brand door kortsluiting is in Nederland namelijk nog steeds een van de meest voorkomende oorzaken van woningbranden.

Onderhoud van elektra

Naast het aanleggen van elektra in huis kan Prolectric ook verschillende elektrotechnische installaties voor u onderhouden en controleren. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor het onderhoud en aansluiting van verschillende soorten apparaten. Denk hierbij aan Domotica oftewel woonhuisautomatisering. Wij kunnen diverse soorten systemen aanleggen die afgestemd kunnen worden op uw wensen en behoeften. Heeft u interesse in een domotica systeem voor in huis? Laat u dan door ons informeren om het juiste systeem uit te kiezen.

Voor elk project

Wilt u de elektra in uw huis compleet nieuw laten aanleggen? Of wilt u graag nieuwe stopcontacten in uw huis? Prolectric is er voor ieder project! Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in de elektrotechniek en kunnen elke uitdaging aan. Wij helpen u graag bij het bedenken en uitwerken van de complete elektrotechnische installatie van uw huis.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het aanleggen van elektra in huis door Prolectric? Of heeftt u een ander elektrotechnisch project? Neem dan contact met ons op en vul ons contactformulier in! U kunt ook een mail sturen naar info@prolectric.nl. Wilt u gelijk weten hoeveel het aanleggen van elektra in huis zou kunnen kosten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

1 years ago

Prolectric
Vorige week is Tim begonnen bij ons met de leukste baan in de Elektrotechniek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Hybride camerasysteem! De bestaande analoge camera’s functioneren nog. Maar met deze oplossing is onze klant voorbereid op de toekomst. Wij maken alles klaar in onze werkplaats. Na een grondige kwaliteitscheck wordt deze recorder geïnstalleerd op locatie. #retail #camerasysteem #beveiligingscamera #prolectric ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Heeft u een certificaat nodig voor de verzekering? Of een gecertificeerd beveiligingssysteem in uw pand? #erkend beveiligingsbedrijf #alarmsystemen#beveiligingsbedrijf#veiligheid ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
View on Facebook