Elektrotechniek

Elektrotechniek, ofwel elektrotechnische installaties zijn niet meer weg te denken uit ons bestaan en is toch wel een belangrijke behoefte geworden. Denk maar aan het wegvallen van een vriezer, koelkast of zelfs de verlichting. Wat moeten we zonder? Zeker nu we steeds meer gebruik gaan maken van domotica wordt de elektrotechniek nog mooier en belangrijker.

We vinden het tegenwoordig heel normaal dat bij het schakelen van de lichtschakelaar het licht gaat branden. Maar wat wanneer dit niet het geval is? Daarom is het belangrijk om de elektrotechnische installatie up to date en in goede conditie te houden.

Elektrotechniek zelf doen?

Indien u handig bent kunt u uiteraard prima zelf de installatie onderhouden of uitbreiden. Maar er kan door ‘slechte’ of foute verbindingen kortsluiting ontstaan. Ook als de isolatie van de bedrading scheurtjes of gebreken vertoond(bijvoorbeeld door veroudering)kan hierdoor brand ontstaan. Let dus goed op dat er met juiste materialen en enige verstand van zaken te werk wordt gegaan. In sommige gevallen kan een kortsluiting brand veroorzaken. Brand door kortsluiting is nog steeds een van de meest voorkomende oorzaken van woningbrand. Men denkt vaak dat een zekering of automaat dit voorkomt maar het tegendeel is minder waar. Een automaat of zekering is in principe bedoeld voor een overbelasting. Dus indien er te veel (zware) apparaten op 1 groep worden aangesloten.

Prolectric is de ervaringsdeskundige in elektrotechniek

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van Elektrotechnische installaties. We zijn een jong en dynamisch bedrijf en onze elektriciens kennen de elektrotechniek op hun duim. Voor ons is geen enkele uitdaging een probleem en helpen u graag met het bedenken of uitwerken van de installatie in uw droomhuis of bedrijfspand.

Wij kunnen elektrotechnische installaties en elektra volledig aanleggen, onderhouden en controleren, zodat u zeker bent van een goede werking en de veiligheid van uw verlichting, apparatuur en installaties.

Storing?

Last van een stroomstoring? Schakel ons direct in! Wij verhelpen de storing vakkundig en snel. We werken vanuit de omgeving van Heerhugowaard.

Meer weten over onze elektrotechniek services?

Wanneer u meer informatie wilt over onze elektrotechnische services kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul hier eenvoudig en snel ons offerteformulier in!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bedrijfs informatie

Prolectric
Costerstraat 12 C
1704 RJ Heerhugowaard
info@prolectric.nl
072 5822911
kvk 58514805

Facebook

1 years ago

Prolectric
Vorige week is Tim begonnen bij ons met de leukste baan in de Elektrotechniek. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Hybride camerasysteem! De bestaande analoge camera’s functioneren nog. Maar met deze oplossing is onze klant voorbereid op de toekomst. Wij maken alles klaar in onze werkplaats. Na een grondige kwaliteitscheck wordt deze recorder geïnstalleerd op locatie. #retail #camerasysteem #beveiligingscamera #prolectric ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
Heeft u een certificaat nodig voor de verzekering? Of een gecertificeerd beveiligingssysteem in uw pand? #erkend beveiligingsbedrijf #alarmsystemen#beveiligingsbedrijf#veiligheid ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 years ago

Prolectric
View on Facebook